sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Syysvaellus vuosimallia 2009

Taas on se aika vuodesta, kun ryhmä ihmisiä ja koiria, lähti reippailemaan vahdon korpiin ja soille. Laskelteltiin että tämä oli yhdeksäs vuosi kun ollaan mukavalla porukalla kuljettu talloen polkuja ja pitkospuita. Ensi vuonna on siis 10-vuotis vaellus, mitähän silloin keksitään:)?

Tänä vuonna ilma oli suosiollinen, aurinko paistoi, lämpöasteita n. +8 c ja tuuli ei häirinnyt. Reitti kulki läpi vajosuon, ja pitkospuut oli joillekin koirille uusi kokemus, kaikki selvisivät kunnialla niistäkin, eikä kukaan uponnut kovinkaan syvälle suohon:) Puolessa välissä matkaa pysähdyttiin laavulle syömään eväitä ja grillailemaan.

Daminjohdolla läpi metsän..

Tässä ollaan jo suolla ja melkonen jono pitkospuilla:)

Tauon paikka, koirat odottelivat kukin omassa taukopaikallaan, että saatiin tankattua itseemme eväitä, ja muutama makkara jäi toki koissuillekin.

Helga tähystää tarkkana


Damin tähystys paikka


Arska malttoi hetken myös lepäillä


Laavulla evästauolla


Makkaran käristystä:)

Iso kiitos taas kaikille mukana olleille laadukkaasta seurasta ja erinomaisen mukavasta päivästä:) Mukana siis olivat: Ansu & Doris, Henkka & Sisu, Nina & Dami, Elina & Helga, Anna & Oliver, Anitta & Liisa ja minä & Arska. Nähdään taas näissä merkeissä ensi vuonna! -Minna-

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Moi Minna!

Hienoja kuvia! On ollut varmaan hienoa retkeillä koiruuksien kanssa :)
Täälläpäin ei bullmareita löydy että pääsis tekemään noin hienon retken metsään, yksin joutuu seikkailemaan koirineen :))

Terv.Katja,kennel Bullmaxin

Minna Ruohonen kirjoitti...

Heippa Katja!
Tosiaan, mikä sen mukavampaa kun, raikas ulkoilma, upeat maisemat, ihanat koirat ja kiva seura, niin retki on varmasti onnistunut;) Tervetuloa ensivuonna meidän mukaan vaellukselle!
-Minna-

Katja kirjoitti...

Kiitos kutsusta Minna! Tulen ilomielin mukaan vaellukselle jollei satu mitään muuta ohjelmaa meille samaan aikaan vaelluksen kanssa :))