maanantai 15. kesäkuuta 2009

Luonnetesti Rauma 14.6.09

Käväistiin sunnuntaina siis Raumalla luonnetestissä Oliverin ja Taican kanssa. Testi oli mukavalla ruohokentällä, pienen tihkusateen ja kovan tuulen keskellä, mutta jännitys piti huolen, että ilma ei kovasti haitannut ja koirille ihan mukava että oli vähän vilposta. Tuomareina toimivat Sirkka Lempinen ja Jorma Lankinen.
Oliver aloitti testin ja pojasta ei mitään yllättävää löytynyt. Ihan yhtä lunki testissä, kun näin live elämässäkin:) Eikä saanut tuomari poikaa haukkumaan, vaikka kovasti näin oli ennen testiä kehunut tekevänsä:) Poika höpsötteli osiot läpi, ilman suurempia reaktioita, ei hermostunut mistään ja ihmiset ei vaan voi olla pahoja, joten ei tarvitse puolustaa itseään eikä ihmisiä. Pisteet jäivät siis suht pieneksi, koska pojasta ei löydy taisteluhalua ja temperamentti meni sitten myös miinukselle. Mutta sellainenhan tuo on, tullaan tullaan kunhan keritään kaveri:)
Tässä vielä Oliverin pisteet osioittain:

Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 pieni
Taisteluhalu -20 riittämätön
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperamentti -15 hieman välinpitämätön
Kovuus + hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen ,luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus +++laukausvarma
loppupisteet +70p

Tuomarin tervehdys
Kelkka tulee kohti ja Oliver vaan ihmettelee

Tämä haalari nousi hetki sitten vauhdilla ylös, kun kävellään koiran kanssa ohi, ja tässä Oliver ja Anna menee saman haalarin ohitse uudelleen, Oliver käy haistamassa moista haalaria.


Tässä poika on kiinni seinässä ja tuomari yrittää olla uhkaava ja hyökätä..Oliver seisoi niillä jalansijoillaa, ja katsoi vaan tuomaria, että mikäs sulle nyt tuli:)

Ja testi suoritettu!! Hienoa Oliver!
Sitten olikin Taican vuoro. Tyttö ei myöskään yllättänyt testissä luonteellaan. Vahvisti vaan omia ajatuksia, eli olihan se tiedossa että kotona asustaa hienoluonteinen, 'elämäni koira', mutta nyt se on sitä virallisestikin. Taica meni koko testin läpi häntä heiluen, taisteli silloin kun piti ja palautui osioista sillä sekunnilla kun uhka loppui. Hirmuisesti tyttö sai kehuja läpi testin, ja ihmeteltiin että mistäs näin rodunomainen pimu on tullut:) Testin jälkeen tuomari totesi, että tämän koiran kanssa voitaisiin tehdä toinen testi perään, ja suoriutuisi siitäkin kunnialla. Lisäosioina lisättäisiin kuulemma vielä sinne loppu pisteisiin: kiva +3:)
Tässä Taican pisteet:
Toimintakyky: +2 Hyvä
Terävyys: +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +3 kohtuullinen hillitty
Taisteluhalu: +2 kohtuullinen
Hermorakenne: +2 tasapainoinen
Temperamentti: +2 kohtuullisen vilkas
Kovuus: +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys: +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: +++ laukausvarma
Loppupisteet: + 207


Tässä taistellaan kepistä

Sieltä on tulossa omituinen kelkka, ja pitihän se haukkua häntä tötteröllä

Tämä on se omituinen kelkka:)

Tässä Taica on jäänyt tuomarin kanssa, joka hetki sitten yritti esittää kovin pelottavaa henkilöä:)

Tässä tuomari tulee uhkaillen, kun koira on kiinnitetty seinään lyhyeen kettinkiin.


Ja tältä näytti reaktio.

Kotona ollaan uskomattoman ylpeitä tästä tytöstä ja iso kiitos kuuluu kasvattaja Marcelille, että saatiin tyttö reilu kolmevuotta sitten suomeen:) Ja nyt jäädään odottamaan, kasvaako Taican jälkikasvusta yhtä reippaita koiruleita kun äippä, hyvältä näyttää ainakin tähän asti. Tuomari Jorma Lankinen odottaa mielenkiinnolla myös heitä aikanaan testiin:)

Kiitos Annalle kun lähdit mukaan ja kiitos kuvaamisesta videolle, tästä jäi mukava muisto:) Ja kiitos kepolle Artulle, valokuvien ottamisesta:)

Ei kommentteja: