maanantai 17. elokuuta 2009

Bullmastiffien erikoisnäyttely 15.8. Paimela

Bullmastiffien erikoisnäyttely oli tänä vuonna Paimelassa, Lahden lähistöllä. Ilma oli melkoisen ihanan aurinkoinen ja tunnelma katossa! Tänä vuonna bullmastiffit tuomaroi Elina Haapaniemi ja paikalle oli ilmottautunut 72 bullmastiffia. Meiltä lähti mukaan junnut Arska, Doris ja Helga, tosin Amaliakin oli ilmoitettu ja saapui kyllä paikallekin, mutta valitettavasti oli loukannut jalkansa jossain välissä, ja ontui, joten pimu jäi vain seurailemaan tapahtumia:) Ollaan todella tyytyväisiä tuloksiin, tuomarin linja oli erittäin tiukka ja erejä ei jaettu kovinkaan montaa.

Arska sai EH:n ja siihen ollaan tyytyväisiä. Tässä tulee Arskan arvostelu:
15kk vanha fawn, hyvä koko ja sukupuolileima. Erinomainen vilkas luonne. Erittäin hyvä pään muoto. Hyvät mittasuhteet ja hyvin merkitty otsapenger. Keskiruskeat silmät. Sopivan leveä alaleuka. Turhan kookkaat korvat. Hyvä niska. sopiva luusto. Turhan suora lapa, hyvä runko. Liian suorat takakulmaukset, hieman lyhyt häntä. Liikkuu sivusta hyvin, mutta takaliikkeisiin saisi olla enemmän voimaa ja työntöä. Hyvä tyyppi, tarvitsee aikaa.

Helga sai myös Eh:n ja oli junnuluokan 4. Tässä tulee Helgan arvostelu:
15 kk. Topakka hyvin esiintyvä juniori, joka on tänään hieman tuhti ja saa mielellään tiivistyä hieman. Hyvä voimakas nartun pää. Tummat silmät. Purenta ok. Erinomainen niska. Kohtuullinen lapa, hyvä rinnan leveys. Takakulmauksia voisi olla hieman enemmän. Riittävät sivuliikeet mutta tehoa ja ulottuvuutta saisi olla hieman enemmän. Tarvitsee aikaa.

Doris sai Eri:n, oli junnujen toinen ja vielä paras narttu3 ja vara-serti!! Ja tässä neidin arvostelu:
15kk vanha erittäin hyväntyyppinen, sopivan vankka, ryhdikäs jun.narttu. Hyvä temperamentti. Voimakas nartun pää. Erinom. silmät ja ilme. Hieman syvä alapurenta. Kaunis kaula, hyvä rinnan leveys. Riittävä runko ikäisekseen. Kohtuulliset takakulmaukset. Liikkuu takaa hyvin, etuliikkeisiin saa tulla enemmän mittaa. Tällä hetkellä parempi seistessä kuin liikkeessä.

'Meidän telttalaisista' myös Dami ja Sisu saivan Erin ja Otto Eh:n, Eino,Rontti ja Essi tällä kertaa H:n, joten emme voi olla muutakuin tyytyväisiä! Kiitos kaikille ihanasta päivästä, uskomattoman upeasta piknik pöydästä, kuvaamisesta, ihanasta seurasta ja mahtavasta tsemppauksesta!! Kiitos myös järjestäjille taas kerran mukavasta erkkaritunnelmasta. Ja isot onnittelut näyttelyn ROP ja VSP koirille, omistajineen!
Arska siinä ravailee
Ja välillä koittaa seistäkin

Dami ja Nina ottaa rennosti:)


Doris koittaa tsempata:)

Ei kommentteja: