maanantai 3. marraskuuta 2008

Turun pentunäyttely 2.11.

Sunnuntai aamuna startattiin messukeskukseen näiden pentujen kanssa ekaan näyttelyyn. Ovathan jo 'isoja' puolivuotiaita:) Mukana skaboissa siis Arska, Doris, Lyyli, Helga ja Sohvi-ranskis. Siellä poikkoiltiin vähän isompien pentujen seassa ja hyvin meni tämä harjoitus. Tässä Arska poseeraa, Arskan tulos 5-7kk pentujen pu2 ja KP!
Arskan arvostelu: Hyväntyyppinen, ikäisekseen riittävän hyvä pää. Hyvät korvat. Normaalisti kulmautunut. Liikkuu hyvin, mukava luonne.
Tässä tytöt hengaa:) Helga, Doris ja Lyyli

Doris ja Doriksen arvostelu menee näin: Oikeat mittasuhteet. ikäisekseen hyvä pää. Kirsu ei täysin musta. Hyvät korvat. Runkoon sopiva raajojen luusto. Mukava luonne ja oikea olemus.


Helga ja Helgan arvostelu:Hyväntyyppinen. Sopivan vahva. Melko hyvä pää. Hyvät korvat. Seisoo hyvin raajoillaan . Tällä hetkellä takakorkea. Lupaava.



Lyyli ja 'hämmentyneen':0 Lyylin arvostelu:): Oikean tyyppinen. Sopiva luusto. Normaalisti kulmautunut. Esiintyy hieman hämmentyneenä. Vielä hieman pitkä kuono-osa. Hyvä kallo ja korvat.
Ja tytöt sijoittuivat 5-7kk ikäisissä nartuissa Helga pn2 ja Kp, Doris pn3 ja Lyyli pn4! Hyvä pimut!
Ja yhteenvetona tähän voisi vetää, että korvat kaikilla ainakin hyvät:):) Joten ainakaan näille lapsille ei ole periytynyt äipän hörökorvia:)


Tässä Rohmutassun kasvattajaryhmä, tai siis niiden häntäpäät:) Sijoitus 2 ja KP, tässä arvostelu:
Ryhmä terverakenteisia ja hyvin liikkuvia koiria. Hyväilmeiset päät ja hyvät luonteet.
Ja sitten oli Sohvin vuoro. Viime viikon 'harjoitteluleiri' tuotti tulosta ja pimu esiintyi todella hienosti ja reippaasti ja LIIKKUI vallan mainiosti:) Pöydällä toinen myös tökötti kun vanha tekijä. Oli kiva kokemus molemmille. Itse sain hokea mielessä koko ajan, ettei vaan lähde tottumuksesta juoksemaan:)


Tässä pöytäillään. (esittäjän ilmettä ei kannata katsoa, ne on joskus aika omalaatuisia, ja niistä saa sitten joskus kuullakin:);)


Tässä tutkitaan kalloa ja hampaita
Sohvin arvostelu:Hyvän kokoinen, pitkälinjainen narttu. Erinomaiset korvat, hyvä kallo-osa, erinom. leveä, vahva yläleuka. Vankka runko, ulkonevat kyynärpäät. Hyvä raajaluusto. Erinomainen esiintyjä(Wau!!!!!! oisko kukaan uskonut tätä kommenttia viikko sitten:) Liikkuu hyvin edestä. Lanneosa saisi olla lyhyempi.


Tälläisen 'pienen' kaverin kanssa Sohvi hengaili ennen kehän alkua:) Väritkin toisilla melkein samikset:)
Kiitos kaikille taas kun toitte kaverit harjoittelemaan näyttelymeininkiä!

Ei kommentteja: