tiistai 12. toukokuuta 2009

Hakuilua, voitonjuhlia jne..:)

Eilen oltiin taas hakuilemassa porukalla ja oli hyvinkin onnistunut keikka. Lucas otti vaan pari pistoa, koska pojalla on tällä hetkellä ajatukset muualla..:) Ja yö meni vähän valvoessa, kun hän ei pystynyt päättämään olisiko sisällä vai ulkona..ne miehet..tiedä niiden ajatuksista..
Taicalla meni oikeinkin hyvin, lähtee niin että sammaleet pöllyää ja käyttää nenäänsä oikein tehokkaasti, ja nimenomaan ilmasta, sitä ei olisi vuosi sitten uskonut, kun tuo sitkeästi kävi hakemassa aina jälkivainun, ja nyt se nenä ei mene enää ollenkaan maahan! Ja ilmaisukin rupeaa olemaan jo melkein siellä mihin tähdätään. Vielä kun saadaan se pysymään hieman kauempana maalimiehestä, jotta ei tarvii ihan syliin tulla haukkumaan..Kaikki muutkin 'hakukoululaiset' etenevät ihailtavaa vauhtia, kiitos taas kaikille kun jaksatte olla mukana metsänmättäillä istuskelemassa ja makoilemassa:)
Viikonloppuna oli tullut myös yksi uusi Suomen Muotovalio! Hakuharjoittelija Sisu(Libbrani's Call Me Mr Sisu) oli käynyt 'hakemassa' harjavallan näyttelyistä viimeisen sertin ja näin siis valioitu! Iiiissooot onnittelut komealle pojalle ja omistajalle Henrille! Ja olipas Sisu fiksu, tarjosi mehua ja keksejä hakuporukalla voittonsa kunniaksi! Kiitos herkuista!
Myös toinen hakuilukaverimme oli käynyt pokkaamassa voittopokaaleja, Seela rhodesiankoira juoksi tiensä voittoon, eli kävi parmaharjun maastojuoksukisoissa ja voitti koko rhodesiankoira porukan! Kyllä nää omat luomu harjoitteet ovat tuottaneet tulosta! Saas nähdä, joutuuko taas ensi hakuilussa nauttimaan jotakin herkkuja.....???:)
Kuvia ei keretty treeneissä ottamaankaan pahemmin..tässä yksi yritys...mutta Doris meni jo!!
Ja tässä Doris on sitten jo tullut ja homma tuli tehtyä ja 'ukot' löytyi.
Nähdään taas!

Ei kommentteja: