maanantai 25. toukokuuta 2009

Rauman näyttely 23.5.2009 Tuomari Elina Haapaniemi

Yksi näyttely taas takana ja hyvä mieli:) Lauantai aamulla Nina, Jouni ja Dami pörähti meidän pihalle, ja päästiin Amalian kanssa kyydillä raumalle. Näyttelypaikalle saavuttiin hyvissä ajoin ja porukkaa tuli lisää koko ajan. Näyttelypaikka oli ihan mukava ja tunnelma erinomainen. Pieni pakollinen sadekuuro saatiin niskaan, juuri ennen kehään menoa, mutta sehän kuuluu vähän niinkuin asiaan näissä kesänäyttelyissä:) Niilo odottelee rennosti kehään menoa.
Voi minkä ihanuuden Niilo bongasi, pikku bullmastiffi pentusen:)

Tässä pidetään Rontin kanssa vähän sadetta....Rontti oli Jun EH2

Ja sitten kehään, tässä Niilo esiintyy junnuluokassa ja sai H. Hyvä kokemus Niilolle ja poika esiintyi erinomaisesti!

Niilo mennä pistättelee siinä.


Tässä arvostellaan Damia, poika sai ainoana uroksena ERIn, viimeisen sertinsä ja näin ollen tuli SUOMEN MUOTOVALIOKSI!!!!!!!! Jippii! ISOT onnittelut Damille ja koko perheelle!

Tässä ravaillaan AamuAmalian kanssa.

Toisella on aina niin hauskaa kehässä, ettei pysy maan tasalla:) Amalia sai myös ERIn, voitti junnu nartut ja oli paras narttu 1, ja lopulta vielä ROP!!


VSP ja ROP! Ei mennyt huonommin meidän autollisella:)

Tässä Amalia vielä jaksaa pinnistää ryhmäkehässäkin, siellä ei sitten enää sijoituksta tullutkaan. Uskomattoman hieno päivä kaiken kaikkiaan. Kiitos Ninalle ja Jounille kyyditsemisestä, eväistä ja kuvauspalvelusta. Saas nähdä joudutaanko taas kakuttelemaan hakuilemassa kun yhtä päätä joku hakukoirista on valioitumassa:)



Tässä vielä meidän niin ihanan reipas Amalia tyttönen poseeraa. Kiitos Minnalle ja Tomille Amalian 'lainasta':)

Ei kommentteja: